Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Exotika s eTravel.cz

Exotické destinace lákají možností dopřát si zvláštní okamžiky a magické zážitky. Daleko od každodenního shonu nám nabízí své nedotčené krásy i jedinečnost. Umožňují nám prožít nezapomenutelné líbánky, dobrodružné cesty, příjemnou rodinnou dovolenou nebo odpočinek na nádherných plážích. Naši pozornost přitahují zejména v zimním období, kdy toužíme po slunečních paprscích, teplu a vůni moře.

Ačkoliv se představy o ideální exotické zemi liší, existují destinace, kam se ráda vydává většina z nás. K těm nejpopulárnějším patří Thajsko, Kuba, Dominikánská republika, Maledivy a Isla Margarita.

Kuba - příchuť„zakázaného ostrova“

Kuba je unikátní exotickou destinací, jejíž jedinečnost a pohnutá historie z ní činí výjimečné místo mezi ostrovy v Karibiku. „Zakázaný ostrov“ si díky politické izolaci zachoval dodnes relativně nedotčený svět a důvodů proč strávit dovolenou na Kubě je mnoho. Perla Karibiku nabízí průzračné moře, pláže se zářivým pískem a všudypřítomnou pohodu. Fascinující je kubánská kultura s typickou latinsko-americkou atmosférou i pozůstatky španělského kolonialismu. Navštívit můžete nejvyhlášenější pláž na světě se sněhobílým pískem Cayo Coco, Staré město v Havaně nebo dům Ernesta Hemingwaye. Při procházkách ulicemi vás bude provázet kubánská hudba habaneras, ve stínu palem si můžete vychutnat skvěle vychlazený koktejl Cuba libre nebo pravý kubánský doutník. Země, kde se žije naplno, stojí za poznání.

Kompletní nabídka zájezdů Kuba – využijte slevy za včasnou rezervaci!

Maledivy - nejkrásnější země pro líbánky

Pokud hledáte ideální místo pro nezapomenutelnou dovolenou či svatební cestu, která bude zážitkem na celý život, pak se vydejte na Maledivy. Souostroví ležící v Indickém oceánu, jihozápadně od Indie tvoří více než tisícovka korálových ostrovů a množství podmořských útesů. Jen asi 200 z nich je obydlených, na 90 se nachází luxusní resorty, které patří k největším lákadlům Malediv. Blízkost písečných pláží a moře vám poskytne nebývalý požitek z pobytu na ostrovech. Oblast četných útesů a pestrého podmořského světa nabízí neuvěřitelné příležitosti k dobrodružství pod hladinou.

Maledivy proslulé těmi nejkrásnějšími plážemi a romantickými scenériemi, nádherným slunečným počasím a průzračným mořem vám umožní zapomenout na shon a uspěchanost běžných dnů… Přesvědčí Vás, že jsou opravdovým rájem na Zemi.

Kompletní nabídka zájezdů Maledivy – využijte slevy za včasnou rezervaci!

Thajsko - země úsměvů a úchvatných pláží

Chcete-li ochutnat něco z krás Asie, poznat „zemi úsměvů“ a ocitnout se na chvíli v pohádkovém světě dopřejte si dovolenou v Thajsku. K  obrovské oblibě jedné z nejexotičtějších zemí přispívají velkou měrou samotní obyvatelé. Thajci jsou díky svému buddhistickému vyznání obdařeni trpělivostí, klidem, respektem, stálým úsměvem a patří k nejlaskavějším lidem na světě. Velkým lákadlem je hlavní město Bangkok, pro svá idylická zákoutí je vyhledáván ostrov KoSamui, přezdívaný „ostrov lásky“. Většina návštěvníků si nenechá ujít ostrov PhiPhi, známý díky fascinujícím scenériím a natáčení filmu „Pláž“ s Leonardem di Capriem. Krása Thajska a jeho exotická kultura je vzrušující. Zachyťte i vy něco z jeho kouzla, můžete si být jisti, že nebudete litovat.

Kompletní nabídka zájezdů Thajsko – využijte slevy za včasnou rezervaci!

Isla Margarita - objevená perla Karibiku

Ostrov uprostřed Karibiku, lemovaný tyrkysově modrým oceánem, uchvacuje krásou bělostných pláží i svěží zelení tropických deštných lesů. Otevírá vám možnost prozkoumat Národní park Restinga Lagoon, vyrazit do delty řeky Orinoko a navštívit vesnici indiánského kmene Warao, zažít dobrodružství při lovu piraní nebo treku do džungle plné papoušků a opic. Můžete si jen tak odpočívat na nejkrásnější pláži Playa El Aqua. Ostrov ležící pouhých 30 kilometrů od Venezuely nabízí klid a bezpečí, neboť je jedním z mála v Karibiku, kde se nevyskytují hurikány. Pomalu objevovaná Isla Margarita je místem, díky němuž budete chtít zastavit čas.

Kompletní nabídka zájezdů Isla Margarita – využijte slevy za včasnou rezervaci!

Dominikánská republika – „ostrov pirátů z Karibiku“

Dominikánská republika je tropický ráj vonící mořem. Každý, kdo viděl film „Piráti z Karibiku“ viděl přírodní krásy tohoto ostrova. Jakmile je ale spatříte na vlastní oči, ucítíte tu vůni a necháte se pohltit proslulou španělsko-karibskou atmosférou, budete tady chtít zůstat. Bělostné pláže a usměvaví obyvatelé jsou něčím, co si vás získá. Okouzlí vás Palaya Dorada, vrchol Pico Isabel se sochou Krista nebo přístavní městečko Puerto Plata. Dominikánská republika se stala také častým cílem golfistů, kteří s přicházejícími sychravými dny začínají hledat místa, kam se vydat za golfem. Bezkonkurenčně nejlepší hřiště čekají v oblasti Casa de Campo. Nemusíte být golfisté, ale prchnout před blížící se zimou do prosluněné Dominikánské republiky je zkrátka úžasné.

Kompletní nabídka zájezdů Dominikánská republika – využijte slevy za včasnou rezervaci!

Nabídli jsme vám inspiraci pro exotické cesty. Chcete-li se dozvědět více, vyzkoušejte stránky www.dovolena-info.cz, kde naleznete informace o zajímavých místech, získáte tipy pro cestování a můžete nahlédnout do fotogalerie.   

Pro ty z vás, kteří čekáte s výběrem dovolené na poslední chvíli máme atraktivní a bohatou  last minute nabídku. Nenechte si ujít zajímavé slevy.   

Golfistům přinášíme informace o golfových hřištích a možnostech golfové dovolené ve vyhlášených destinacích na stránkách www.golf365.cz.

Nechte se inspirovat a využijte spolehlivý servis při výběru dovolené, denně aktualizovanou nabídku kvalitních a ověřených zájezdů a možnost pohodlného vyřízení přes internet od rezervace až po platbu. Při cestování s námi je samozřejmostí garance shodné ceny a zachování všech výhod včetně slev a bonusů jako u cestovních kanceláří.

A navíc, své stálé zákazníky odměňujeme. Nakupte svou dovolenou u nás a získejte slevu na další zájezdy. Objevte příjemný svět cestování s etravel.cz.   

- PR článek -

eTravel.cz
Slavíkova 1744/22
708 00  Ostrava-Poruba

Tel.: 596 915 233, 511 511 311, 221 221 331

etravel@etravel.cz
www.etravel.cz

Článek byl zobrazen 3 596 krát.

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Rudé moře

Stránky věnované Rudému moři, jeho fauně a flóře a letoviskům na pobřeží Rudého moře.

Řecko a řecké ostrovy

Přinášíme vám komplexní informace o Řecku a řeckých ostrovech, rady tipy na cesty, články a zajímavé informace z Řecka. 

Golfový magazín

Nový magazín o golfu. Evidujte si své golfové statistiky online. Dále zde najdete články ze světa golfu - tipy na golfové cesty do zahraničí, golfové legendy, rady a tipy na hru. Součástí je také golfový slovník.

Dovolená v Turecku

Plánujete dovolenou v Turecku? Potom se vám bude jistě hodit náš průvodce Tureckem, ve kterém najdete vše, co potřebujete před cestou do Turecka vědět.

Magazín o bydlení

Navštivte také naše stránky o bydlení, stavbě a zahradě, na kterých najdete inspiraci pro váš domov. Každý den nové články, informace, zajímavosti, rady a tipy ze světa bydlení. 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.

Egypt | Turecko | Chorvatsko | Itálie | USA | Řecko | Rakousko